torsdag den 24. marts 2011

Záijiàn Beijing

Anton havde lige en tur tidligt i morges... - skreg i søvne og var utrøstelig. Stakkels lille knold.

Vi gad godt vide, hvad der foregår oven i det lille hoved.

Kufferterne er så godt som pakket og Klaus leger med Anton i badekarret. Han har nulret rundt her til morgen og det er tydeligt at se, at han ved, der skal ske noget. Ting bliver foldet og puttet i store tasker, hans legetøj er "forsvundet" lidt efter lidt og der bliver smidt ud og ryddet op. Meget mystisk.

Vi snakker og snakker om flyvemaskiner og rejse og pakke og hjem, kikker på billeder af hans værelse og legesager, men vi ved jo også godt, at det der er hjem for os, er endnu en spritny og megastor verden for  ham. Anton synes, græs er fascinerende. Han klapper på bladene på hækplanter og cykelhjul. Han så et fly i fjernsynet i går og brølede af fryd... - når verden er stor på dette plan, hvor ufattelig og uoverskuelig er den så ikke de næste 24 timer? For ikke at sige 24 dage? 24 måneder?

Vi ses i aften. For os er det midt om natten. :-)
Om Antonius Maximus Broccus er til pænt brug, må tiden vise.! :-DDDD

5 kommentarer:

  1. Hvor har det været dejligt og rørende at få lov til at følge jeres lille familie. Tak for det! Rigig god tur vestover!
    Mai-Britt (Scuba fra verden)

    SvarSlet
  2. Hej Anton og co
    Det har været dejligt at følge med på bloggen

    Rigtig god tur til DK

    KH Anette

    SvarSlet
  3. Åh Karen, sidder her og ærger mig over vi ikke bor 5 min fra lufthavnen! Så var jeg sku lige sprintet derover... ;) Hvis I er on time, så er i landet for lidt siden, I og alle ventende ude på den anden side af Gaten er ved at dø af spænding...jeg får seriøst kuldegys bare ved at skrive det! :) Et så stort... Håber flyveturen er veloverstået!!!? Kom godt hjem & tusind tak for at kunne ha følge jer! Knus Nicole

    SvarSlet
  4. Tak for at måtte følge med på jeres rejse og første tid med Anton. Rigtig god tur hjem til DK
    hilsen Hanne (hanhen)

    SvarSlet