tirsdag den 18. oktober 2011

Sagsbehandler på besøg

Så var det vel nu, jeg burde tosse rundt med støvsugeren og klude og Ajax og galpe ordrer, let iblandet hys'e anfald og bare sådan i al almindelighed nedkalde en net buket af forbandelser over hovedet på min sagesløse ægtefælle, fordi DIT & DYT & DAT ikke bliver gjort efter mine standarder...
Intet skal ligge forkert, her skal dufte af hjemmebag og ose af overskud...

Eller hvad?

Statsforvaltning Sjællands sagsbehandler kommer på besøg i morgen. Anton har været her det første halve år og det er tid til at skrive rapport til de kinesiske adoptionsmyndigheder om hans trivsel, hans udvikling og sådan noget.

Faktum er, at alle 3 værelser i stueetagen er ubrugelige - de er fyldt med alt det, som enten lå på loftet eller som ikke er kommet på plads endnu, fordi rummene lige skal have en klat maling, inden de skal indrettes til deres fremtidige brug. Det gamle badeværelse er revet ned - der står de rå vægge tilbage.
Vores søde tømrer har en veritabel travesti fra havedøren i spisestuen til badeværelset - en rulle malerfilt tager det værste støv og skidt og mørtel...

I morgen tidlig skal vi til surprise-tamtam for en gammel kammerat (det kan jeg godt skrive, for han læser ikke med, hi hi) og kommer først hjem til middag - sagsbehandleren kommer kl. 14. Anton kan lige nå at få frokost og en lur og så kører bussen.

Da vi i sin tid skulle godkendes i fase 3 og fik hjemmebesøg, læste jeg beretninger om rengøring og bollebagning og blomsterbuketter og vinduespudsning og og og. Gemalen og jeg kom susende hjem fra arbejde 10 minutter inden vores daværende sagsbehandler stod i døren. Huset havde ikke set hverken klud eller støvsuger og kagen var hentet hos bageren. Det var ikke det, vi havde tænkt os, men det var sådan, det blev. :-)

Denne gang har huset da set en støvsuger. Sådan da.
Hun kommer til at se et hjem, som et hjem er hos os.
Hun kommer til at se en unge, der stortrives og som vokser, takket være de 3 V'er: Varm seng, Varm mad og Varme arme.
Basta!




Ingen kommentarer:

Send en kommentar