fredag den 14. oktober 2011

Premiere + morgenrapport

Kejseren er blevet puttet i sin egen store seng på sit værelse i aften.
For første gang.

Han synes vist, det var en sjov leg, vi havde gang i og puttede sig glad ned mellem bamserne med Abe under den ene arm og tommelen i munden.

Moderen havde ellers forventet larm og ballade, fordi han den sidste uge har forlangt at blive puttet i "Dada-mor-deng"... - ikke at han har fået efterfulgt sit krav, men ikke desto mindre har det været fremsat stort set hver aften.

Rapport følger på, hvordan det spænder af i nat. :-D

Lørdag morgen:

Klokken ca. 22 hørtes et større bump inde fra Antons værelse og begge forældre frygtede da også et efterfølgende brøl, der ville afsløre, at Anton i sin sædvanlige moslen var væltet ud af sengen, dens højre kanter til trods.
Men, næ nej - han havde banket nakken ned i sengekanten og lå snorksovende med hovedet UD over kanten!

Moderen tog derfor den modne beslutning, at der vist skal en god gammeldags sengehest til, før Anton skal sove i sin store seng igen, for han er altså for stor en grillkylling til at kunne sove uden høje kanter.
Så han blev skovlet over i sin tremmesing ved siden af Mor og snorkede videre.

Klokken var 5.45, da han lukkede øjnene op og forlangte "jugu øhhh argy" - altså yoghurt med müsli, hvilket enhver kan forstå. Dooooh :-D

Så nu er vi her.
Med den forbaskede Kai-Lan som morgenbaggrundsstøj. Moderen synes, det er en gang overpædagogisk åndsforsnottet skrammel af skræmmende dårlig kvalitet, men det giver fred til Facebook, avis og kaffe. Tante TV rocks!


Forrige weekend havde vi kusinerne til overnatning. Mens Julie lavede burgerbøffer, fik Anton og Sarah lige en stjernestund:

Ingen kommentarer:

Send en kommentar