torsdag den 2. februar 2012

Torsdagsupdate

Hmmm, what a week?!?!

Søndag morgen meddeler Antons far, at han da egentlig ikke er så superfrisk. Hmm, følgende muligheder lå åbne; Liiiiidt for meget rødvin aftenen forinden? Reaktion ovenpå lørdag aftens fabelagtige ossobuco? Sushien i fredags sammen med en kammerat? Noget børne-virus-baktussenoget nede fra vuggestue, slæbt med hjem efter besøg?
Næ nej - sushikammeraten + familie havde hygget sig med Roskildesyge weekenden forinden og den havde Klaus da slæbt med hjem.

Mandag og tirsdag morgen har Bedstefar så troligt startet bilen og hentet Anton kl. 7 om morgenen, så jeg kunne komme på arbejde og så op til Bedsterne og hente Bissen hjem om eftermiddagen...
Det blev nogle laaaange dage, men for sæven da: det er sgu helt fed fryd at se en unge, der stråler over at se Bedstefar om morgenen og næsten ikke har tid itl at vinke eller nøsse farvel, fordi Bedstefar altså har det ultimative pressionsmiddel siddende ude i bilen:

Må vi præsentere: "Oggar"

I går var Klaus så så meget på højkant, at han og Anton kunne påbegynde indkøring i vuggestue, sådan for alvor. Det er jo ikke fordi, ungen ikke har tjek på hvor vuggestuen er eller ikke ved, hvad det handler om, men indkøring skal jo til, så det har de to så gjort i går og i dag.

Begge dage har været 9-11 - i går nåede Anton at få vappet sig et par flade af en stuekammerat, fordi han scorede et par biler, som vist var "besat", men han har også fundet sig et par legevenner. I dag blev Klaus så sendt ud af vagten og Anton skulle så være der lidt selv. Der blev vinket ved vinduet og det gik, i følge pædagogen fint. Klaus hentede Anton kl.11, lidt betuttet og meget træt.
I morgen skal der så madpakke med, for Anton havde vist ytret ønske om at ville være med til at spise formiddagsmad.

Alt i alt står jeg enormt meget udenfor i denne her indkøring. Det føles okay for ungen, men det er nu mærkeligt ikke at have set det med egne øjne.

I dag var jeg tidligt hjemme - der var fyringsrunde i Klaus' arbejdskommune, men han beholdt da sit job, hurra! - og eftersom Farmor er føjtet til de varme lande og Bedsterne havde en anden aftale, flexede jeg et par timer på biblioteket.
Vi gik ud et par timer - Anton gider bare ikke tage billeder, men vi hyggede os... ;-) Bedsterne kom forbi efter aftalen og Anton blev trukket rundt på bobslæde til stor fed fryd. :-D







Det lover godt for uge 10... -jeg fatter ikke hans interesse i den skihjelm!



PS - der kommer film af Oggar og Anton i sneen, når Bedstefar har sendt den :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar