søndag den 13. februar 2011

Et rids af turen

Som det ser ud nu:

Vi skal bo på Comfort Suites Yayuncun, som er et hotel, hvor alle værelserne er som små lejligheder. Det er ikke helt så centralt, som jeg kunne have drømt om, men fred med det. Bejings metro er vist ekstremt velfungerende og så kan man jo futte rundt, som Kejseren og vi andre føler for det.

Vi rejser d. 10 marts og vender hjem igen ca. d. 25.marts.
Vi lander i Beijing d. 11. og skal allerede hente Kejseren dagen efter på børnehjemmet, Beijing Children's Welfare Institute.
Derefter følger en stribe dage, hvor vi hver anden dag skal noget officielt, enten i form af registreringer på div. kontorer eller ansøge om pas, visum osv. og hver anden dag er det så enten en ikke-belagt dag (en slags fri?) eller en planlagt guidet tur. Pt er indlagt en tur til Muren og en tur til Sommerpaladset - to ting, jeg rigtig gerne vil.

Jeg kunne godt ønske mig at se Den Himmelske Freds Plads, Den Forbudte By og Maos Mausoleum. Endvidere kunne jeg godt tænke mig en tur i BeiHai Park og se templet og JadeØen, men nu må vi se, hvad det kan blive til og hvor meget den lille bandit er med på.
Mit tempo og smag for oplevelser er jo ikke nødvendigvis hans - og vi følges ad. Ikke noget med at han skal undvære den ene af os. Nix.

I dag kommer Bedsterne og så laver vi visum-ansøgninger sammen. Onsdag kører vi til KBH og får dem ordnet.

Det rykker tættere på.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar