Det blev til en bananbrownie med valnødder og det er slet ikke så tosset.
100 g smør
175 g sukker
2 æg
1-1½ moden banan
- piskes sammen til en luftig masse.250 g mel
½ dl. kakao
100 g. hakket god mørk chokolade
1½ tsk vaniljesukker
2½ tsk bagepulver
1 nip salt
Blandes sammen i en skål for sig.1½ dl. Appelsinjuice
1 håndfuld hele valnødder.
Melblandingen vendes i smør-sukker-blandingen og hældes i en smurt springform.
Valnødderne knuses let i hånden og drysses over dejen, hvorefter de trykkes lidt ned i dejen, så de forsvinder.
Bages ved ca. 180 gr. varmluft i 30 min.
TIL NÆSTE GANG: Der skal mere chokolade i og/eller kakao. Ideelt set tror jeg, at det er chokolade, der skal smeltes ned i den våde dej og så droppe kakaoen, så den får den lidt tunge og voldsomme smag af bitter mørk chokolade. En ordentlig røvfuld revet appelsinskal vil den absolut heller ikke tage skade af.
Du mente ikke seriøst, at jeg kun måtte få et stykke, vel? |
Nå, det mente jeg nok. To stykker - et til hver hånd. Nu snakker vi, Mor! |
Ingen kommentarer:
Send en kommentar